Miquel Vidal, un veí de les Preses de 58 anys d'edat ha mort aquesta tarda d'accident laboral. El tractor que conduïa ha bolcat al marge d'un camp del nucli del Mallol a la Vall d'en Bas. El vehicle ha caigut damunt seu. L'accident era visible des de la carretera de la parcel·lària i dels accessos al nucli del Mallol.

A les 17.13 hores, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'un veí que s'havia adonat de l'accident. En poca estona dues ambulàncies dels serveis d'emergències han arribat al lloc. També hi han anat cinc dotacions dels bombers de la Generalitat i dues dotacions dels Mossos d'esquadra de la comissària d'Olot.

Els efectius d'emergències han entrat al camp, on hi havia l'accident des de la part alta del turó del Mallol. Això no obstant, no han pogut fer res per salvar la vida de la persona accidentada. Produïda la fatalitat, el jutge d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot ha arribat al lloc dels fets al voltant de les 18,30. Tot seguit h tingut lloc l'aixecament del cadàver.