Miquel Vidal, un veí de les Preses de 58 anys d'edat va morir ahir a la tarda d'accident laboral. El tractor que conduïa va bolcar al marge d'un camp del nucli del Mallol a la Vall d'en Bas, amb la mala sort que el vehicle va caure damunt seu. L'accident era visible des de la carretera de la parcel·lària i dels accessos al nucli del Mallol.

A un quart de sis de la tarda, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'un veí, que s'havia adonat de l'accident. En poca estona dues ambulàncies dels serveis d'emergències van arribar al lloc. També hi van anar cinc dotacions dels bombers de la Generalitat, una d'elles del GRAE, i dues dotacions dels Mossos d'Esquadra de la comissària ubicada a Olot.

Pendent

Els efectius d'emergències van entrar al camp, on hi havia l'accident des de la part alta del turó del Mallol. Van haver de treballar en un pendent format per camps esglaonats per parets de pedra.

Al camp, on va tenir lloc el sinistre, hi havien bombers i efectius del servei d'emergències mèdiques.

No van poder fer res per salvar la vida de la persona accidentada. Produïda la fatalitat, el jutge d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot va arribar al lloc dels fets al voltant de les 18.30. Tot seguit va tenir lloc l'aixecament del cadàver.

Accident laboral

Els Mossos d'Esquadra van posar els fets en coneixement del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat. Fa 13 mesos, va morir un veí d'Olot en circumstàncies similars, també en quedar atrapat sota un tractor quan treballava.