Els Mossos d'Esquadra han detingut un home d'uns 60 anys sospitós d'intentar segrestar una nena de deu anys a Olot. L'home hauria intentar fer pujar la nena al seu cotxe aquest dilluns a la tarda. Segons ha explicat el regidor d'Educació d'Olot, Jaume Mir, cap a tres quarts de tres la menor estava al carrer esperant que la passessin a recollir per anar a l'escola El Pla de Dalt. Aleshores, un home es va aturar amb el vehicle davant seu i la va convidar a pujar.

"No hi va haver contacte físic ni es va forçar a la nena, només la va convidar a pujar", ha concretat Mir. La petita va dir que no i, davant la negativa, l'home va desistir. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Olot van obrir una investigació dilluns a la tarda i aquest dijous al matí han detingut un sospitós, un home a qui atribueixen un delicte de detenció il·legal en grau de temptativa.

El detingut es va aturar amb el cotxe davant una entitat bancària i les càmeres de videovigilància el van enregistrar. A més, després d'intentar emportar-se a la nena va entrar a la sucursal. Els Mossos d'Esquadra han informat que el detingut, un veí d'Olot d'origen peruà, està pendent de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'Olot.