Els Mossos han arrestat una parella per cultivar més de 300 plantes de marihuana en una casa de Quart. Els agents ja havien localitzat una altra plantació de 500 exemplars en el mateix domicili durant el mes de gener. Els dos arrestats, però, no són els mateixos, sinó els nous inquilins. Són una parella, de 34 i 38 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Celrà. Van quedar arrestats com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

El dia 11 de novembre, els Mossos de la comissaria de Girona van tenir coneixement que hi podria haver una plantació de marihuana en un domicili del carrer del Tren de Quart. Un habitatge que ja era conegut pels agents, ja que hi havien trobat una altra plantació al gener. Una vegada al lloc, van comprovar que des de l'exterior la casa desprenia una forta olor de marihuana i se sentia soroll de ventiladors. També van constatar que el comptador de la llum estava manipulat. La policia va comprovar que al garatge de la casa hi havia 322 plantes de marihuana i tots els estris necessaris per al seu cultiu: transformadors, làmpades, aparells d'aire condicionat, extractor d'aire, ventiladors, termòstats, testos, terra orgànica, productes químics, entre altres.

Les plantes estaven en diferents estadis, una part en fase de creixement i altres en floració avançada, i faltava poc temps per a la recol·lecció i assecatge. Els agents van detenir la parella que vivia a la casa, que té antecedents, i van quedar en llibertat. Estan citats per presentar-se davant del jutjat.