Una parella resulta ferida greu després de patir una topada amb un tractor a Ventalló. El conductor del vehicle agrari va resultar il·lès en el sinistre viari. Els dos ferits de gravetat van ser evacuats, la dona, en helicòpter medicalitzat i l'home, en ambulància del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) a l'hospital Trueta, on van ingressar.

L'accident es va produir quan passaven cinc minuts d'un quart de dotze del migdia. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar ràpidament Bombers, Mossos i SEM.

Els dos ocupants del turisme van quedar atrapats dins del vehicle i per aquest motiu, els Bombers van haver de fer tasques d'excarcerament. A més, la carretera es va haver de tallar una estona per l'actuació dels serveis d'emergències.

Els dos ferits són un home de 86 anys i una dona de 84, la dona, segons fonts del SEM, estava en estat més greu que l'home en el moment del seu trasllat al centre sanitari, on va quedar ingressada. El conductor del tractor va resultar il·lès de l'accident de trànsit que va tenir lloc al quilòmetre 2 de la GIV-6301 al seu pas per Ventalló. La via uneix aquest municipi amb Viladamat i d'altres de la rodalia. El trànsit es va reemprendre al cap d'una hora.

Hores abans s'havia produït un aparatós accident a la N-II al seu pas per Sils. A l'altura del quilòmere 685 va haver-hi un sinistre viari múltiple on es van veure implicats tres vehicles: dos cotxes i un camió. Segons fonts del Servei Català de Trànsit, un dels cotxes, fruit del xoc, va acabar bolcant a la via. Sortosament, no va haver-hi cap ferit a causa de la topada.

Al lloc dels fets hi van treballar Bombers, Mossos i SEM. Des d'un quart de nou s'hi va donar pas alternatiu a causa del sinistre viari i el trànsit es va normalitzar al cap de dues hores.