calamarsa a la selva i onades a l'empordàUna carretera emblanquinada de calamarsa a Santa Coloma de Farners.Pedra en un camp de Maçanet de la Selva.Surfistes aprofitant les fortes onades al Port de la Selva. Una màquina retirant les restes de la calamarsada a Vidreres. L'entrada del parc de Bombers de Maçanet va quedar obstruïda per la pedregada.

Per avui es preveu una altra jornada freda amb restes de neu al vessant nord del Pirineu i menys vent que ahir. Segons els meteoròlegs de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la massa d'aire fred que va arribar ahir s'assentarà durant el dia d'avui, si bé la resta de fenòmens meteorològics aniran perdent intensitat i extensió pel territori.

El vent es concentrarà en les zones més habituals, com el Pirineu i l'Empordà i, amb diferents graus d'intensitat, es mantindrà tot el dia. Pel que fa al vent de nord, alimentarà els núvols al vessant nord del Pirineu, on la nevada continuarà de manera residual durant el matí d'avui.

A la resta del territori s'aniran alternant els cels blaus amb alguns núvols residuals afavorits per l'arribada de l'aire fred a les capes altes i també amb alguns núvols de vent.

Les temperatures continuaran a la baixa. Les màximes baixaran de 2 a 5 graus en general i, segons el servei meteorològic de la CCMA, quedaran a tocar dels 6 ºC al Pirineu, dels 12 ºC a la depressió Central i al Prelitoral, i cap als 14 o 15º C a la resta.

De cares a demà, es començarà a retirar la massa d'aire fred, però a primera hora les temperatures encara seran baixes, comparades amb les de la setmana passada. La tramuntana i el mestral es mantindran, així com la nuvolositat al vessant nord del Pirineu. A la resta, es preveu un cel més assolellat.