La desena edició de la Volcànica.Cat (la festa de les noves tecnologies a la Garrotxa) va començar ahir, amb una taula rodona moderada per David Jané a l'Arxiu de la Garrotxa. La taula rodona inaugural va girar al voltant de la tecnologia i el futur a les empreses de la comarca. Les empreses participants van explicar les seves experiències, els seus projectes de futur i com afronten a nivell intern l'adaptació a un entorn en constant

Algunes de les xerrades previstes a la Volcanica.cat tenen com a temàtiques els videojocs en línia, la impressió en 3D i els usos quotidians dels drons.

El Servei de Sistemes d'Informació del Consell Comarcal i l'Associació Ordinadors Enllaçats organitzen, per desè any consecutiu, la Volcànica.cat, que a més de les xerrades gratuïtes i la competició de jocs en línia també consta d'una LAN Party (festa estada) que esdesenvoluparà del divendres, dia 27, fins diumenge, dia 29.

La Volcànica.Cat cada any aconsegueix augmentar el nombre de participants i s'ha convertit en una trobada clàssica entre els professionals i els aficionats a la informàtica.