L'estació d'esquí de Masella va obrir ahir la primera pista de la temporada pels esquiadors. Una vintena de persones es van acostar a l'estació per tal de gaudir de la única pista oberta, la de Coma Oriola. El fred que fa des d'aquest dissabte passat a permès la producció de neu que ha possibilitat l'obertura de la pista.

La responsable de comunicació de l'estació, Anna Cervantes, va assegurar que «pel cap de setmana podran obrir la zona del Cap del Bosc fins al Pla de Masella, el que suposa quatre remuntadors, sis pistes i 550 metres de desnivell esquiable». De cara al cap de setmana de la Puríssima, Cervantes, va apuntar que «està previst obrir el 100% del domini esquiable».

La responsable de comunicació va explicar que entre les novetats d'enguany a l'estació ha estat augmentar la producció de neu. En aquest sentit, Cervantes va afirmar que «s'ha innivat la pista del isards i s'ha millorat la xarxa de forma que es pot produir més neu amb menys hores i menys fred».

La Molina, divendres

Per altra banda, La Molina va informar que obrirà les seves pistes aquest divendres i que per al cap de setmana espera poder tenir 3 pistes i dos remuntadors.