La Fundació SER.GI i la Cooperativa Babel han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar projectes socials, centrats sobretot en persones i famílies en situació de risc. El seu objectiu principal és promoure la normalització social i pal·liar les dificutats derivades de la pobresa.

En virtud d'aquest conveni, ambdues entitats podran derivar-se mútuament les famílies o les persones particulars que atenen cadascuna d'elles. Perquè això sigui possible, els beneficiaris hauran d'ajustar-se a un perfil de risc d'exclusió social i disposar d'ingressos baixos. A més, l'acord preveu que la Fundació SER.GI i la Cooperativa Babel puguin oferir assistència, assessorament o acompanyament en els casos que es derivin les entitats.

La seva col·laboració també es concretarà amb formacions, informacions o assessoraments mutus sobre els temes i les àrees que estiguin desenvolupant, amb l'objectiu de donar un servei més acurat i de millor qualitat a les persones que atenen.

Entre altres qüestions, la Cooperativa Babel ofereix assistència, assessorament i acompanyament jurídic integral, sobretot a les persones que no poden assumir part del cost d'un servei privat, a un preu més assequible. I SER.GI centra la seva acció en la millora de la qualitat de vida dels grups o minories amb dificultats.