El Centre Recreatiu Empordanès va organitzar aquest cap de setmana un programa d'actes de comiat per a l'edifici de la seva societat, que serà enderrocat ?el proper any , ja que està afectat directament per les obres de desdoblament de la carretera C-260.

L'entitat que presideix Josep Maria Monturiol, va explicar que "aquest mes de setembre es van signar les actes d'expropiació forçosa i l'entrega del local social es farà a principis del mes de gener 2016. Durant aquests 69 anys, l'entitat del Centre Recreatiu Empordanès ha fet ús del local social per fer-hi tota classe d'activitats culturals, recreatives i també aquelles relacionades amb l'esbarjo".

Sardanes emblemàtiques

El comiat de l'edifici es va dur a terme aquest passat dissabte a les cinc de la tarda, amb l'audició de dues sardanes emblemàtiques: "Clam de Vilatenim", de Jaume Cristau, i "Vilatenim", de mossèn Miquel Ayats. Tot seguit es van celebrar dos concert i un ball amenitzat per la Cobla Orquestra Internacional Maravella. Ahir al migdia, amb motiu de la cloenda dels actes, es va fer un dinar per tots els socis del Centre Recreatiu Empordanès, així com un ball popular que va cloure la festa.