El cap de llista de Democràcia i Llibertat pel Congrés a Girona, Jordi Xuclà, es va reunir dimecres amb una cinquantena de representants del sector turístic, del comerç i altres serveis de la comarca de la Selva, en una trobada que va comptar també amb la presència de l'alcalde del municipi, Jaume Dulsat, el candidat al senat Pere Saló i l'exalcalde i candidat suplent al Senat, Romà Codina. La trobada es va emmarcar en l'inici d'una ruta per les comarques gironines per prendre, durant la precampanya, "el pols econòmic i social sobre el terreny, obrir debats, escoltar la gent i reclamar el que pertoca per a Catalunya".

En la seva trobada, Xuclà va denunciar que "l'Estat espanyol ha despenjat la Selva marítima de les comarques gironines en un pla programat i pensat i ha descartat desdoblar la N-II de Maçanet a Tordera", a la vegada que va recalcar que "tenim un aeroport de planificació estatal estalinista que perjudica el turisme". En aquest sentit, va decretar que les inversions per al 2016 són "una presa de pèl".

Jordi Xuclà, va mantenir ahir una trobada amb l'Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí i va visitar la Fira de Sant Andreu, acompanyat de l'alcalde del municipi i número tres de la llista, Jordi Cordon, i la candidata al Senat Claudia Massó.