El Gran Recapte d'Aliments de la Garrotxa - només el dissabte 28 de novembre- va recollir 31.247 quilos d'aliments i productes bàsics. Son 241 quilos més que en la mateixa jornada del 2014. L'objectiu ara és superar els 41.611 quilos del tancament del Gran Recapte del 2014.

En una roda de premsa feta ahir, el regidor de Benestar Social d'Olot, Josep Berga, va afirmar: "Un any més ha estat un èxit i hem incrementat les xifres del 2014". Va afegir: "Agraeixo el paper fonamental dels voluntaris i col·laboradors". També va recordar que el Centre de Distribució d'Aliments està obert tot l'any a donacions.

Joan Casas (conseller comarcal de Benestar Social) va remarcar l'existència de 65 llocs de recaptació repartits per la comarca.

La novetat de l'any ha estat la creació d'unes bosses de roba per substituir, en part, les bosses de plàstic que normalment es donaven als participants. La implicació de casals i empreses tèxils ha permès repartir 500 bosses de roba. En l'acció han participat 79 voluntaries i voluntaris, els quals s'han d'afegir als 270 voluntaris que van recollir aliments durant tota la jornada de dissabte.