"Jo crec que l'actuació més important que s'ha de fer a la ciutat d'Olot és la d'un segon dipòsit d'aigua", ha afirmat Josep Maria Corominas (alcalde d'Olot per CiU). L'alcalde ha definit d'imprescindible el dipòsit nou, perquè "ara tenim un dipòsit a Montolivet (8.000 m3 ) que quan s'espatlla la canonada -tant la d'impulsió com la de retorn- pot deixar la ?ciutat sense aigua durant unes hores".

Va indicar que ara els tècnics estan en la redacció de l'avantpojecte. "Jo crec -va preveure- que el 2o16 veurem el projecte definitiu i tant de bo poguéssim veure l'inici de les obres".

Sobre la ubicació va indicar que estarà situat en un lloc de la part est de la ciutat (el de Montolivet és a oest), on la gravetat doni impuls a l'aigua. Va especificar les zones de Montolivet, del volcà Bisaroques o del barri de Sant Miquel. Respecte als treballs de l'avantprojecte va explicar que la idea és fer un pou propi. Quan lAjuntament i la companyia de l'aigua van establir la concessió, amb el compromís de fer un pou nou, el pou es va valorar en uns 833.000 €. Corominas va indicar que a més del pou la voluntat és renovar les canonades i les bombes d'impulsió.