Ocupació discreta dels hotels gironins durant el pont

04.12.2015 | 07:23

Durant aquest cap de setmana de pont, els hotels de la Selva Marítima tenen prevista una ocupació del 75%, els de l'Alt Empordà del 30% i els de la Costa Brava Centre, del 50%. Les dades es refereixen només als hotels oberts, que al litoral són entre el 25% i el 50% del total. Pel que fa a l'interior, els hotels de la Garrotxa preveuen ocupació del 75%, els de la Cerdanya i el Ripollès del 70%, els de la Seva Interior del 60% i els de Girona i rodalies del 55%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema