Josep Maria Corominas (alcalde d'Olot),Alfons Conesa (director de l'Agència Catalana de Consum) i Joan Espona (president del Consell Comarcal de la Garrotxa) ahir van inaugurar l'exposició Consum, lloc de trobada . El motiu de l'exposició és celebrar el 30è aniversari de l'existència de l'Oficina de Consum de la Garrotxa. La mostra romandrà instal·lada a la plaça del Carme d'Olot fins al 18 de

desembre i es pot visitar, de dilluns a diumenge, de 10h a 21h.

L'objectiu és donar a conèixer els drets i els deures dels consumidors i explicar quina és l'estructura de consum a Catalunya.

L'exposició és pot veure de manera interactiva a l'interior d'unscontenidors. Vol potenciar la vessant més reflexiva, responsable i sostenible en el consum, amb l'objectiu d'educar el consumidor i aconseguir-ne l'autosuficiència en les relacions de consum.

Durant la inauguració, l'alcalde d'Olot va remarcar el paper que l'Oficina de la Garrotxa ha desenvolupat en favor dels drets dels consumidors. El president del Consell va posar en valor el tracte personalitzat dels professionals d'Olot. I el director va felicitar els representats de l'Oficina d'Olot.