Un home de 70 anys va resultar ferit greu després que un com?pany accidentalment li disparés un tret al peu mentre estaven fent la batuda del senglar a Santa Pau. La víctima va ser traslladada en ambulància del SEM fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Els fets es van produir al voltant de dos quarts d'una del migdia en una àrea propera a la carretera de Mieres a Santa Pau, la GI-526. Un grup de caçadors estava fent una batuda del senglar en una àrea boscosa propera al quilòmetre 15 de la via. Segons va explicar l'autor del tret accidental als Mossos d'Esquadra, el malaurat accident es va produir en una de les parades que fan durant la batuda.

Segons els va explicar, quan eren prop de la Torre d'en Badia, el caçador va veure un senglar i el va disparar però amb la mala sort que un dels trets va ferir de forma accidental el seu company. Els Mossos, SEM i Bombers van anar fins al lloc dels fets, una àrea de difícil accés. Els Mossos són els qui van traslladar juntament amb els Bombers el caçador ferit fins a l'ambulància del SEM que el va evacuar fins al Trueta en estat greu.

Es dóna el cas que fa poc més d'un mes, el diumenge, 9 de novembre, un caçador va morir per un tret que li va disparar un company durant una batuda a Boadella d'Empordà. La mala sort va fer que l'home morís gairebé al moment, ja que va el tret li va tocar la zona de l'engonal.

Es trenca el peu a Castelló

Ahir cap a la una del migdia, a Castelló d'Empúries, un home de 49 anys es va trencar el peu. Segons fonts del SEM, l'home estava saltant en un pont que hi ha a la desembocadura del riu i va fracturar-se el turmell. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Bombers, que van rescatar-lo, ja que l'ambulància no podia arribar al lloc de l'accident. Quan el van tenir estabilitzat el van dur a l'ambulància que el va traslladar a l'hospital de Figueres.