Els Mossos d'Esquadra van detenir a Riells i Viabrea dos homes acusats d'elaborar haixix en una nau industrial que tenien llogada, i on els agents hi van trobar més de 500 plantes de marihuana.

Els fets van passar el 2 de desembre quan la policia catalana es va dirigir en una nau industrial del carrer Fuirosos d'aquesta població de la Selva Interior. Dins la nau industrial s'hi van trobar una plantació de marihauana a més de diversos productes químics i estris necessaris per el cultiu d'aquesta planta. També van trobar nombrosos focus de gran intensitat, tubs de filtratge d'aire i aparells de climatització per crear un ambient òptim per obtenir la màxima floració de les plantes. La policia va intervenir restes de substàncies vegetals en un congelador i dos dipòsits flexibles d'aigua per a l'elaboració d'haixix. També es van trobar diversos sacs d'escombraries i bosses transparents plenes de restes vegetals, presumptament marihuana.

Per al funcionament de la instal·lació els detinguts havien punxat la línia elèctrica ja que els Mossos van trobar el quadre elèctric manipulat a sobre del lavabo de la nau. Els dos homes, de 29 i 34 anys i veïns de Barcelona, serien autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. No tenen antecedents i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.