La Fundació ONCE ha becat un estudiant amb discapacitat perquè cursi els seus estudis a la Universitat de Girona (UdG) a través del programa «Oportunitat al talent». Al conjunt de l'Estat, 55 estudiants amb discapacitat de 30 universitats diferents han obtingut aquestes beques per continuar els seus estudis, realitzar treballs d'investigació o pràctiques en empreses, entre d'altres.

En el cas de Catalunya, els estudiants procedeixen de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l'Autònoma (UAB), la de Barcelona (UB) i la de Girona (UdG).

La fundació ha repartit aquestes ajudes en 17 beques per a mobilitat internacional, amb una ajuda financera de 6.000 euros cadascuna; 22 beques per a la realització de màsters o cursos de postgrau, amb 3.000 euros cadascuna; 10 beques per a pràctiques, amb 600 euros mensuals durant 6 mesos; 3 beques de doctorat, amb 12.000 euros cadascuna, i 3 beques d'investigació, amb 25.000 euros cadascuna.

El programa «Oportunitat al talent», que en la seva segona edició ha rebut 266 sol·licituds, ha comptat amb la col·laboració del Ministeri de Foment (INECO), Santalucía, Bankia i 3M, així com del Fons Social Europeu.