Fina Surina (consellera d'Hisenda per CiU) va presentar un pressupost de 14.935.067 € per al 2016. «És un pressupost realista que el que contempla és la necessitat d'ajustar les despeses amb la capacitat d'ingressos del Consell».

Va destacar una reducció en l'àrea de Medi Ambient pel fet que l'ampliació de l'abocador de Beuda ha tingut lloc al 2015. També va indicar que la previsió de comptes és similar a la del 2015.

Els grups de l'oposició ERC, CUP i PSC es van abstenir. Narcís Feixa (ERC) va indicar que no havien disposat de prou temps per repassar els comptes. En tant que element positiu va destacar la partida destinada a personal.

Lluís Rubió de la CUP també va a argumentar poc temps. Segon ell és necessari repensar el model de turisme i també es sistemes destinats a ajudar la gent en la cerca de treball.

« Nosaltresos ensabstindrem perquè no hi hem participat i no serà un vot negatiu». Va demanar per la despesa de 3.000 € de l'organització de 11 de setembre i per la necessitat d'estar en 3 associacions de municipis.