El premi més gran repartit mai a les Comarques Gironines ha anat a parar a Olot, a l'administració el Fesol d'Olor del carrer Sant Rafel. L'afortunat ja sap que li han tocat 14.932.784,84 euros. El 51 sorteig de `El Gordo de la Primitiva´ va tenir lloc a les 21.30 hores del diumenge a la nit. L'afortunat es manté en l'anonimat.

«No fa falta apostar molt, però cal fer-ho!» és el que va aconsellar ahir l'administrador de la loteria el Fesol d'Or al carrer Sant Rafel d'Olot. Ahir al matí, Alfredo Alfaro, l'administrador, tenia al telèfon portable la imatge encara fresca de la butlleta premiada amb els 14.932.784, 84 euros del 51 sorteig de `El Gordo de la Primitiva´ .

Es va mirar la imatge i va dir: «L´he tinguda a les meves mans. La butlleta de la imatge marcava: «4,16,23, 24, 31 i també el número clau, el 7». Va afirmar: «La persona afortunada va fer una sola aposta per un valor d´1,50 €». «Ja ho sap. Va reblar: «Ja té el coneixement que la seva butlleta és la premiada». Va considerar: Al'afortunat, li ha arribat la jubilació». És més -segons ell- el premi ha canviat la vida de l'afortunat i la de tota la seva família.

Alfredo Alfaro no va explicar res sobre la identitat de l´afortunat. «No puc dir res més», va repetir una i altra vegada. «Ni tan sols sé quan va passar-la per la màquina», va indicar». Va prosseguir: «Ho va poder haver fet en qualsevol moment entre el dilluns (dia 14 de desembre) i el matí del diumenge (dia 20 de desembre).

Va indicar que la major part dels clients de l´administració aposten quantitats petites. «Un 90% dels clients juguen poc», va dir. Va enumerar: «un euro, dos euros o quatre euros». Perquè -segons ell- només cal jugar una mica. «Això sí cal jugar...!», va afirmar.