Uns lladres van entrar a robar la passada matinada de dissabte a ?diumenge a la botiga de joguines Poly, situada a la ronda sud de Figueres, als afores de la capital de l'Alt Empordà. Els delinqüents van accedir a l'interior de l'establiment, una gran nau industrial, sense haver regirat la porta d'entrada, sinó que ho van fer mitjançant el sistema del butron fent diversos forats a les parets, i es van emportar joguines i la caixa forta de l'oficina.

Els Mossos d'Esquadra van confirmar els fets i van assenyalar que els responsables de l'establiment van presentar ahir al matí una denúncia. Els agents han obert una investigació per esclarir els fets i trobar els autors del robatori. Fins al moment, encara no ha transcendit el valor tota del material sostret.

La troballa dels fets va tenir lloc ahir al matí, quan els treballadors de la botiga van arribar a la nau amb la intenció d'obrir l'establiment i van veure tot el local regirat.

Robatoris amb força a Olot

D'altra banda, entre divendres i dissabte també es van produir sis robatoris amb força en establiments comercials -botigues i bars- i domicilis d'Olot. Els primers fets es remunten a la matinada del passat divendres 18 de desembre, quan els agents van tenir coneixement que algú havia entrat a robar en dos locals comercials i s'havia endut diners. Els policies van rebre el primer avís quan faltaven pocs minuts per a les cinc de la matinada i a dos quarts de deu del matí.

Pel que fa a la resta de robatoris, a diferents botigues i en un domicili, els agents van tenir constància dels delictes entre les vuit del matí i les set de la tarda de dissabte passat, moment en el qual es van produir alguns robatoris en el carrer Fontanella de la capital garrotxina.

En un dels casos, els delinqüents van forçar la porta del garatge de l'immoble fins que van poder accedir a l'interior de la casa. Allà, van anar obrint els diversos regals de Reis que la família havia anat acumulant al garatge de casa seva i van escollir allò que més els agradava. En concret, els lladres van emportar-se unes olles a pressió, objectes electrònics, una bata, uns sostens, una caixa d'eines, el casc d'una moto que hi havia penjat al lloc i dues ampolles de vi. No obstant això van deixar una porteria de joguina, un gos de joguina que costava uns 80 euros i una de les ampolles del vi que hi havia en el pac de tres. Segons sembla, els fets haurien succeït durant la nit de divendres a dissabte però els propietaris de la casa no se'n van adonar fins dissabte a la tarda.