Caldes de Montbui es queda els 9,6 milions d´un cinquè

La província de Girona tampoc surt ben parada amb els cinquens premis, tot i que va vendre alguns dècims de tres números premiats. A Catalunya, és la localitat de Caldes de Montbui la que més sort va tenir, amb un cinquè premi que li va tocar íntegrament, de manera que va repartir 9,6 milions d'euros entre els afortunats.

23.12.2015 | 07:14
Caldes de Montbui es queda els 9,6 milions d´un cinquè
Caldes de Montbui es queda els 9,6 milions d´un cinquè

L'Administració Les Termes i el bar Hostal de Caldes van vendre tots els dècims premiats La dona va triar el número premiat perque acabava amb la data del seu naixement

L'Administració Les Termes de Caldes de Montbui va repartir per quarta vegada un premi de la rifa de Nadal. Aquest cop ho va fer amb un cinquè premi, el 73.867. «Aquest any ja l'esperàvem», deia amb to de broma la propietària de l'administració, Rosa Viaplana, als mitjans de comunicació. Alguns dels afortunats van ser els clients del Bar Restaurant L'Hostal de Caldes, situat a uns 300 metres de l'administració. El bar es va omplir ràpidament d'afortunats que s'abraçaven, cridaven d'emoció i bevien cava per celebrar que la sort els havia somrigut.
Aquest cinquè premi va caure pels volts de la una, i des de llavors alguns afortunats van anar passant per l'administració de loteria. És el cas del Paco Fajardo, un calderí a qui li van tocar 3.000 euros. S'havia repartit un dècim amb un amic.
Les Termes va donar un quart premi el 1998, un altre quart premi el 2010, un tercer premi el 2011 i aquest cinquè premi aquest 2015. En aquesta ocasió, a més, la Rosa Viaplana ha venut íntegrament el número guanyador. «S'ha venut a moltes empreses», explicava. En total, ha repartit 9,6 milions d'euros.
Una altra de les afortunades ha estat l'Araceli Rico, veïna d'un barri de Caldes anomenat La Font dels Enamorats. Va explicar que el premi ha estat molt repartit al seu barri perquè el número s'havia posat a la venda al local social. A uns 300 metres de l'administració hi ha el Bar Restaurant L'Hostal de Caldes. El seu propietari, Emilio Liebanés, va comprar diversos dècims per vendre'ls entre els seus clients. En va vendre 250 i per tant ha repartit 1.500.000 milions d'euros.
La majoria de premiats tenien un dècim i per tant havien guanyat 6.000 euros. Però també hi havia clients amb dos, cinc o fins i tot deu dècims. El número el va escollir Mercdes Bonilla, la seva esposa. I ho va fer a partir de la coincidència de les xifres de la seva data de naixement. Es dóna el cas que Emilio i Mercedes es jubilen al gener i traspassen el negoci. Hauran regentat L'Hostal durant 30 anys.

Els altres cinquens
Els altres cinquens premis corresponen als números 18.102, 70.481, 43.221, 00.943, 59.435, 51.688 i 89.023. I alguns van ser repartits a la província, però tampoc gaires. A Figueres va vendre un dècim del 18102; a Girona, es va vendre un dècim 43221 i el 00.943 va caure a Blanes (10 dècims) i Vilobí d'Onyar (un dècim). La resta de cinquens premis van estar molt repartits per Espanya, excepte el 51688, que va tocar íntegrament al Campello, a Alacant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

Un voltor desorientat acaba al polígon de l´Avellaneda

Un voltor desorientat acaba al polígon de l´Avellaneda

L'au va aparèixer a la zona dels concessionaris

Cinc propostes d´oci per aquesta tarda-vespre a les comarques gironines

Cinc propostes d´oci per aquesta tarda-vespre a les comarques gironines

Concert de Manuel Carrasco, conferències, exposicions i tallers gastronòmics

Com si els pares passessin llista a classe

Com si els pares passessin llista a classe

Una empresa gironina desenvolupa una APP que facilita la gestió de dades als docents i l'accés a...

Celrà recull 2.000 bosses de deixalles al mes de veïns que no fan el porta a porta

Celrà recull 2.000 bosses de deixalles al mes de veïns que no fan el porta a porta

S'enfronten a sancions de fins a 120 euros si no fan bé la recollida i l´Ajuntament té detectades...

Primera assemblea de la nova executiva del PDECat a Girona

Primera assemblea de la nova executiva del PDECat a Girona

El?Partit Demòcrata va presentar el nou president i la nova direcció als seus associats de la...

Enllaços recomanats: Premis cinema