El programa «BEenerGi» de la Diputació de Girona ha posat en funcionament la seva pàgina web: beenergi.ddgi.cat. Es tracta d'una eina que és clau en la comunicació externa dels serveis derivats del programa i s'estructura a través de sis apartats principals. Dins la secció sobre el programa, s'inclouen els objectius específics i estratègics que es pretenen aconseguir amb «BEenerGi», dels quals destaquen la mobilització de les inversions en eficiència energètica per a l'enllumenat públic de 65 municipis -ha tingut una inversió de 6,48 milions d'euros- i la mobilització d'inversions en eficiència energètica en 85 edificis municipals de 50 municipis, amb una inversió associada de 9,40 milions.

En aquest apartat també es poden consultar les institucions i els organismes que han format part del Comitè Tècnic i del Consell Assessor del programa «BEenerGi». Aquests representants externs s'encarreguen d'una part del seguiment de l'evolució dels objectius del programa.

A la pàgina web també s'hi pot trobar, entre altres, la sol·licitud per al Pla de Serveis per al Foment de l'Eficiència Energètica i les Energies Renovables i per a la Promoció de la Biomassa Forestal. També conté un apartat amb respostes als dubtes més freqüents pel que fa a l'assistència tècnica que s'ofereix als ajuntaments, així com una llista dels municipis als quals s'està prestant aquesta assistència.

La Diputació de Girona, a través d'aquest programa europeu «BEenerGi», dóna suport tècnic i jurídic als municipis gironins amb la finalitat de promoure inversions en energia sostenible. El programa ja presta assistència a 24 municipis adherits al pacte d'alcaldes a les comarques gironines. Gràcies a l'assistència tècnica i legal de per part de «BEenerGi», el primer trimestre del 2016 es faran inversions en eficiència energètica d'enllumenat públic i edificis públics en els municipis gironins per un import total de 2.981.585,95 euros.