El Nadal també modifica els àpats al Centre d'Acolliment La Sopa de Girona que, d'acord amb el seu volum d'activitat habitual, aquests dies atén 110 persones. L'ornamentació nadalenca i els menús especials subratllen l'època de l'any. La directora de La Sopa, Rosa Angelats, va explicar que la nit de Nadal es va servir sopa de peix, peix i gambes, a més de torrons. Per avui s'ha cuinat la tradicional escudella de Nadal i canelons per Sant Esteve.

Els usuaris de La Sopa són persones sense llar, com les que atén l'equip d'intervenció d'emergència de la Creu Roja a Girona, que una nit a la setmana surt per tal d'oferir begudes calentes, menjar, mantes i informació a les persones que dormen al carrer, explicant als nouvinguts que poden acudir a La Sopa. Dimecres van fer la seva sortida setmanal i, a part de la intendència habitual, els voluntaris de la Creu Roja també van donar polvorons. p.t.v. girona