L'Ajuntament d'Olot ha anunciat que l'any vinent aixecarà el paviment del carrer Macarnau. La idea és adequar les canonades d'aigua perquè la part de baix -a les cruïlles amb el carrers Esgleiers i dels Sastres- no quedi negada quan plou. El carrer Macarnau baixa des del cementiri fins al centre d'Olot. El descens i els embornals tapats van convertir el carrer en un riu. Va ser el passat 15 de juny, quan van caure uns 115 litres en una hora sobre Olot. La situació -amb menys gravetat- s'havia produït en anteriors ocasions. Ara, l'Ajuntament vol evitar la repetició de les inundacions en base a una millora de les conduccions d'aigua subterrànies.

La millora de les conduccions s'afegirà a la dels aparcaments feta a finals de l'estiu.

L'Ajuntament va pavimentar l'aparcament, conegut com el de les Monges per la proximitat amb l'Escola Cor de Maria. També hi va posar enllumenat i va repintar les separacions de les places d'acord amb la normativa. Un cop les millores van ser fetes, va quedar un aparcament per 30 places, 8 d'elles en zona blava.

Aquesta millora va suposar l'eliminació de les places d'aparcament del costat del carrer Macarnau, la qual cosa va servir per ampliar les voreres i donar més seguretat als alumnes de l'escola Cor de Maria.

Per causa de les millores, l'Ajuntament va establir una reordenació en el trànsit dels carrers que van a parar al Macarnau.

Els canvis en les direccions van quedar establerts a partir de les Fires de Sant Lluc. La data va ser escollida perquè es tracta del final del cilcle festiu d'Olot que havia començat al setembre amb les Festes del Tura. Així, arribat l'hivern no hi ha hagut queixes.