Un accident entre dos vehicles va deixar un mort i dos ferits, un d'ells en estat molt greu, a la Nacional-II a l'altura de Fornells de la Selva, a la zona d'incorporació amb l'AP-7 i l'A-2. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT) l'accident es va produir poc després de les dues del migdia i concretament al punt quilomètric 709.

El succés es va produir quan, per causes que es desconeixen, un vehicle en va embestir un altre lateralment. En aquest punt de la Nacional II hi ha tres carrils. Com a conseqüència de l'accident un home i dues persones més van quedar ferides, una d'elles de gravetat, i l'altra amb pronòstic "menys greu". Segons va informar el Servei Català de Trànsit, la persona que va morir, de 35 anys, era l'acompanyant d'un dels vehicles i el ferit greu, d'uns 50 anys, el conductor. El vehicle en el que viatjaven va quedar totalment destrossat pel lateral del copilot.

En l'accident hi van intervenir 5 dotacions dels Mossos d'Esquadra, 5 més dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, 2 ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter del SEM, que va traslladar el ferit greu a l'Hospital.

L'accident va provocar el pas alternatiu de trànsit en aquesta carretera durant diversos minuts mentre es realitzaven les tasques de rescat i neteja de la calçada.

Els ferits van ser traslladats a l'Hospital Universitari Josep Trueta de Girona.

Fonts del Servei Català de Trànsit van indicar que les investigacions per esclarir les causes de l'accident resten obertes.

26 morts aquest 2015

Aquest 2015 han mort a les carreteres gironines 27 persones en diversos accidents de trànsit, comptant aquesta darrera víctima d'ahir a Fronells de la Selva. Cinc d'aquests morts han estat a la N-II. El primer accident amb víctimes mortals de l'any va ser el dos de gener a la C-31 a l'altura de Pals on va morir un motorista. El darrer dels accidents també es va produir en la mateixa comarca, el Baix Empordà, el passat 23 de desembre. Un conductor va morir després de col·lisionar frontalment a la C-31 dins del terme municipal de Fontanilles.

En el que portem d'any 5 persones han mort a la carretera Nacional-II en el seu tram de les Comarques Gironines. El 10 de gener va morir una persona al terme municipal de Garrigàs després d'una col·lisió frontal entre dos vehicles. Miquel C.P., de 71 anys i veí de Sant Gregori hi va perdre la vida a conseqüència del xoc.

El 5 de febrer Sofian C, un veí de Valence, a França, va perdre la vida en un xoc a la N-II a l'altura de Figueres.

El 8 d'agost un accident a la variant de Girona va provocar la mort de Juan P.P., de 48 anys i veí de Llívia. Va morir en una topada frontal entre dos vehicles.

El darrer dels accidents en aquesta via es va produir el passat 16 d'octubre quan dos camions van col·lisionar frontalment dins del terme municipal de Pontós. R.S.C.F., de 49 anys i veí de Girona, va perdre la vida.