La Creu Roja i el Col·legi d'Advocats de Girona han signat un conveni de col·laboració per fomentar accions destinades a millorar les condicions dels col·lectius socialment més desfavorits.

L'acord signat per la presidenta provincial de Creu Roja, Roser Llevat, i el degà del Col·legi d'Advocats de Girona, Carles MacCragh, estableix les bases de cooperació entre ambdues entitats per col·laborar amb els col·lectius més desafavorits, així com en la realització d'accions de Resposabilitat Social Corporativa i places d'acció voluntària, a més de l'accés preferent als serveis de revisions mèdiques que la Creu Roja dispensa des del seu Centre de Reconeixement Mèdic a Girona, pels seus col·legiats i col·legiades.

Per la seva part, el Col·legi d'Advocats de Girona ajudarà a fer difusió de les diferents campanyes solidàries engegades per Creu Roja a Catalunya entre els seus col·legiats.

També tindrà a disposició dels seus col·legiats els exemplars del tríptic que la Creu Roja a Catalunya ha elaborat dins de la Campanya de captació d'herències i llegats i desenvoluparà totes aquelles altres accions que puntualment s'acordessin de forma conjunta amb la Creu Roja.