Els dos quarts premis del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal han estat els números 52215 i 71119, premiats amb 200.000 euros per sèrie, unes butlletes que han repartit sort i diners per nombroses províncies de l'Estat.

El primer quart que va aparèixer al Teatro Real el van cantar, a les 09.56 hores, les nenes Zaira Carbajo i Aroa Patricio Vaquero, i es va vendre a Alcorcón (Madrid), Madrid, Las Torres de Cotillas (Múrcia), Navaconcejo (Càceres), Màlaga, Oviedo i Chiva (València), a més de Sant Vicent del Raspeig (Alacant).

En aquell moment, al Teatro Real hi va haver una falsa alarma de sort, quan una venedora de loteria va saltat d'alegria en creure que havia estat premiada amb un dels quarts, però la desil·lusió va arribar en pocs segons, quan la suposada afortunada va comprovar que el número que portava era un altre i que no li havia tocat.

La sort sí que va arribar a l'administració 1 de Sant Vicent del Raspeig, on amb aquest quart premi s'han repartit 7 milions, amb 350 dècims. El propietari d'aquest despatx, Manuel Soto, va assegurar que va estar venent aquest «atractiu» número fins dilluns mateix. Una cambrera que arregla habitacions en un hotel de luxe d'Alacant i la dependenta d'una sabateria de Sant Vicent del Raspeig figuren entre les afortunades.

La localitat de Càceres de Tornavacas també ha estat una de les premiades, en concret, al bar Los Faroles, que ha repartit al voltant de 2,4 milions d'euros amb la venda d'«uns 120 dècims». A Las Torres de Cotillas (Múrcia), l'única administració d'aquesta localitat, oberta de fa 29 anys, mai havia donat un premi de Nadal fins ahir: ha venut 150 dècims d'aquest quart premi, dotat cadascun amb 60.000 euros.

Gairebé 4 hores més tard

El segon quart premi, el 71119, va trigar una mica més a arribar i no va sortir del bombo fins a les 12.46 hores, a la vuitena taula, i els nens de Sant Idelfonso que van repartir la sort van ser Nicol Chungara i Youssef Salhi.

Aquest premi ha estat molt repartit i ha arribat a totes les comunitats autònomes. Saragossa, Osca, Santa Cruz de Tenerife, Alacant, Barcelona, ??Granada, Lleida, Madrid, València, Biscaia, Guipúscoa, Múrcia, Huelva, Las Palmas, Àlaba, Balears, Càceres, la Corunya, Lugo, Salamanca, Segòvia i Albacete han estat algunes de les afortunades. Dintre del capítol d'anècdotes, la sorpresa va arribar a la propietària de l'administració número 8 del carrer Costa de l'Estació de Tuleda, María José García López, que estava a punt de tancar el seu establiment quan va saber que havia repartit la sort en seva localitat.