Els treballadors de l'Ajuntament d'Osuna van ser els principals beneficiats de la venda al municipi sevillà del número 12775, premiat amb el segon premi en el sorteig de la Loteria de Nadal, ja que la major part dels dècims es van vendre entre els treballadors municipals. «Ni sabem quan ha tocat, perquè hi ha molta confusió, però a mi mateixa m'han tocat 90.000 euros, i avui mateix pagaré la hipoteca del pis» va dir Marisa Ortega, una de les treballadores de l'Ajuntament que va comprar un dècim premiat. També l'alcadessa, Rosario Andújar (PSOE), va ser una de les afortunades amb un dels dècims de la loteria nadalenca. Segons fonts municipals, l'alcaldessa va comprar un dels dècims venuts per la germandat de San Arcadio Mártir, igual que van fer molts dels treballadors del consistori.

D'Osuna al Bages

D'altra banda, una família veïna del Pont de Vilomara (Bages) però originària d'Osuna, abonada al mateix número des de fa 47 anys, van ser els encarregats de portar la fortuna als veïns d'aquesta petita localitat catalana, repartint més de 10 milions d'euros amb el segon premi de la loteria. Segons va ?explicar a TV3 Paula Ramos, veïna del Pont de Vilomara i amb família a Osuna, cada Nadal des de fa 47 anys compra el mateix número a la mateixa germandat del ?poble sevillà, per després repartir els dècims entre els familiars, amics i coneguts de la localitat del Bages. Ramos va explicar també que el premi va quedar «molt ?repartit», sobretot «entre persones que el necessitaven molt», mentre els veïns del municipi, molt ?afectat per l'atur, es congregaven a les portes del forn per celebrar-ho.

El segon premi, que ha correspost al número 12.775, dotat amb 1.250.000 euros, ha tocat també a altres parts de Catalunya: s'han repartit 15 sèries a Roda de Berà (Tarragonès) i 1 a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental).

La localitat d'Osuna ha estat la més afortunada pel segon premi al vendre 80 de les 160 sèries, vuit de les quals les va comprar la família establerta al Pont de Vilomara.