Ingressat a la Unitat de Cures Intenstives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona. Aquí és on encara es troba ingressat el nen de 12 anys que dimecres va caure per un precipici quan es trobava al cim del Puigsacalm, a la Vall d'En Bas. La caiguda accidental de 100 metres va provocar que el nen, veí de Caldes de Malavella, resultés ferit greu i l'haguessin de rescatar els Bombers.

Malgrat la caiguda que li va provocar un traumatisme cranioencefàlic i un d'abdominal i que va ingressar greu al Trueta; el nen està evolucionant favorablement a la Unitat de Cures Intensives (UCI), segons fonts del centre hospitalari.

L'accident es va produir al voltant de dos quarts de dues de la tarda del dimecres. La tieta del nen, juntament amb un altre menor adolescent, havien fet el cim del Puigsacalm a través del pas dels Burros i es trobaven a la seva vessant sud, a la part del coll de Bracons.

Es trobaven en aquest punt de la muntanya quan, per causes que es desconeixen, el nen en el moment de repenjar-se en un arbre per mirar les vistes va caure pel precipici del Puigsacalm.

Per poder fer el rescat ràpidament es van traslladar els Bombers amb diversos efectius d'Olot així com els especialistes del Grae i els efectius mèdics del Gem. Per poder fer el rescat, van necessitar un helicòpter per portar el nen amb una llitera. Quan el van tenir estable i rescatat el van portar cap a l'helicòpter del SEM, que els esperava en una esplanada propera de la Vall d'en Bas, i seguidament el van traslladar al Trueta, on va ingressar a l'UCI, on encara roman ingressat i evoluciona favorablement.