Tarda d'accidents a les carreteres de la província de Girona. Un dels més destacats va ser a Vidreres, a la N-II, on un motorista va resultar ferit greu després de patir un xoc amb un cotxe. Segons fonts dels Bombers, va acabar amb la tíbia i el peronè fracturats i se'l va evacuar amb una ambulància cap a l'hospital Josep Trueta.

A Camprodon, dues parelles es van accidentar amb el seu vehicle de matrícula francesa quan circulaven per la C-38. Un dels ocupants va resultar ferit lleu i va ser traslladat en ambulància cap a l'hospital de Vic.

A Girona ciutat també a la tarda, va haver-hi una topada entre dos vehicles al carrer Torre Vedruna, al polígon de Mas Xirgu. En un dels vehicles hi anaven una dona i els seus dos fills menors d'edat que van ser evacuats cap a l'hospital Santa Caterina de Salt per fer-los una revisió.

I a Maçanet de la Selva, un camió va encastar-se contra la biona de l'AP-7 a l'alçada del quilòmetre 90. Aquest camió transportava una cisterna amb vi i sortosament no va bolcar. No hi va haver ferits en l'accident, segons fonts del cos d'extinció d'incendis.

A Sant Feliu de Buixalleu i a Arbúcies, els Bombers van haver d'anar a socórrer dos accidentats amb un senglar que havien xocat amb el cotxe. Ambdós sinistres viaris sense ferits. En tots els accidents es van activar els Bombers, el SEM, Mossos d'Esquadra i policies locals en el cas de vies urbanes.