L'Ajuntament de Riudaura ha posat en servei la planta baixa del centre cívic. Ho ha fet perquè ha acabat la darrera acció de millora, per la qual ha comptat amb un ajut de 70.o0o euros de la Diputació de Girona. Ara, l'espai compta amb tancaments adequats, un terra apte per a tota classe d'utilitats i uns sanitaris amplis.

La sala soterrània té 280 metres quadrats i pot acollir un màxim de 200 persones. Una de les primeres activitats de la planta subterrània va tenir lloc fa unes setmanes, quan va acollir una jornada solidària. Després ha servit per fer-hi la quina de Nadal i encara -fa pocs dies- uns músics del poble hi van oferir un recital de blues.

Tots els actes van gaudir d'una alta participació. Les activitats s'hi reprendran a partir de la primavera, quan està previst que hi facin actes festius i revetlles.

Ara, la intenció és aconseguir donar utilitat a la part superior. La planta superior està pensada per actes de petit format fins a un màxim de 50 o 60 persones.

Es tracta d'activitats culturals o informatives sobre temàtiques referents a la municipalitat. Riudaura és una localitat amb un compromís ecològic molt elevat. Fa poc van repoblar de crancs el riu.