L'Ajuntament de Llagostera ha posat en marxa, aquest 1 de gener del 2016, el portal de transparència per donar compliment a les ?obligacions de publicitat activa que preveu la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern. L'Ajuntament de Llagostera ha optat pels serveis que ofereix el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), segons informa en un comunicat.

Al portal pot accedir-s'hi directament des de https://www.seu-e.cat/web/llagostera/seu-electronica i també des de l'apartat transparència de www.llagostera.cat.

Incidències temporals

Des del Consorci Administració Oberta de Catalunya s'ha informat que aquest servei es troba en una fase inicial de posada en funcionament i pot experimentar ocasionalment problemes de disponibilitat. Des del Consorci AOC s'està treballant per solucionar-ho al més aviat possible. «En els propers dies esperem que aquestes incidèndies estiguin resoltes i la ciutadania pugui accedir sense cap problema al portal», tal com ha explicat el regidor de transparència de l'Ajuntament de Llagostera, Sergi Miquel.