El veí de Bescanó que va resultar ferit de molta gravetat dilluns a la nit en ser atropellat a la N-141 a Montfullà es troba en estat molt greu a la Unitat de cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona. L'home va ser atropellat per dos vehicles. D'entrada, un li va donar un cop i el va fer caure a terra quan pretenia creuar la carretera coneguda com de la Vergonya i un altre, que venia al darrere i ja es va trobar el noi a terra, li va passar pel damunt.

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit estan al càrrec de la investigació i per ara, no s'ha practicat cap detenció ni imputat cap dels conductors pel sinistre viari. Es dóna el cas que el primer conductor que el va atropellar ni es va adonar del fet a causa de la foscor de la via, segons fonts policials, i va marxar del lloc del sinistre. Però hi va tornar quan encara hi havia els vehicles d'emergències en adonar-se que alguna cosa havia passat.

La víctima és un home de 38 anys que viu a Bescanó i en produir-se l'accident el dilluns, al voltant de les 10 de la nit, creuava amb el seu gos la coneguda popularment com a carretera de la Vergonya a l'altura de la marquesina d'autobusos de Montfullà, que hi ha venint de Salt en direcció a a Bescanó, al quilòmetre 112. La víctima va quedar estirada a la calçada i ràpidament la van atendre i la van traslladar, al voltant de les 11 de la nit, en estat molt greu a l'hospital Trueta de Girona. L'home estava ahir ingressat a l'UCI, segons fonts del centre hospitalari i amb pronòstic reservat.

Cinc dies lluitant a l'UCI

Aquest no és l'únic atropellament que hi ha hagut darrerament a la província. El dia de Cap d'Any, es va produir un atropellament a la carretera N-II al seu pas per Capmany davant del club Madam's. La víctima ha estat lluitant per la seva vida i ha passat un total de cinc dies a l'UCI.

Un ciutadà francès travessava la via al voltant de quarts de quatre de la matinada quan tot d'una un cotxe que anava per la carretera el va atropellar. El causant de l'accident va fugir del lloc i al cap d'una estona es va presentar voluntàriament a la comissaria de la Jonquera a dir que havia atropellat un jove. Es va comprovar que es tractava d'un jove ciutadà francès de 19 anys.

El noi va ingressar a l'UCI de l'hospital Trueta i ha estat durant cinc dies ingressat en aquesta àrea del centre de salut. Ahir al matí en va poder sortir i ara es troba a planta greu, segons fonts del centre. Pel que fa a les causes de l'accident, estan essent investigades pels Mossos de Trànsit, ja que no està massa clar com es van produir els fets. Tot i això, l'autor de l'atropellament, un jove de nacionalitat marroquina, va ser detingut per ser el presumpte autor d'un delicte de lesions i per omissió de socors. En aquest tram on es troba el club Madam's hi ha hagut més d'un atropellament els darrers anys. L'últim va ser el 4 de març de l'any 2014.