Optimisme a les pistes d'esquí després de la nevada que ha tenyit novament de blanc el Pirineu gironí. Va començar dimarts al vespre i a la Molina per exemple, el gruix de neu nova que va descarregar la tempesta que va caure en aquesta àrea muntanyosa va ser de més de quatre centímetres.

I al Ripollès, a l'estació de Vallter2000 es va tenyir tot de blanc durant la nit de Reis i es van acumular 15 centímetres de neu nova, segons van informar les estacions d'esquí a través dels seus comptes de Twitter.

A l'estació de Núria i també a Masella les estacions d'esquí també van informar via xarxes socials el seu optimisme per la caiguada de precipitacions en forma de flocs de neu, que suposaran a la llarga, poder anar obrint més pistes de les instal·lacions on es practica l'esport alpí. A Vallter2000 hi ha dues de les 13 pistes obertes el que suposa dos quilòmetres per practicar esquí.

A la Vall de Núria 6 de les 11 pistes ja es troben habilitades per l'esquí, cinc dels 8 quilòmetres disponibles. I a La Molina ja hi ha 13 de les 61 pistes obertes, el que representa que els aficiionats poden recòrrer amb els esquís un total de 13 quilòmetres.

Aquestes són algunes de les estacions que tenen obertes les seves pistes i que ahir n'informaven a través del seu web.

La falta de neu ha evitat que els hotels i establiments del Pirineu no poguessin omplir però la caiguda de neu nova fa tenir esperança per als mesos d'hivern que encara queden per endavant i que faran millorar el negoci a les estacions.