El supermercat Caprabo de Lloret de Mar va repartir 650.000 euros corresponents a uns 20 bitllets del segon premi, el 69.631. Cada un dels bitllets afortunats rebran un premi de 32.500 euos.

Tal i com van explicar des de l'establiment, que està situat a la carretera que port a Tossa de Mar, gran part dels premiats són clients del supermercat i veïns de la vila com la Concepció Rovira, que just després del sorteig es va desplaçar fins al local per agrair a una de les dependentes «la bona sort» que li havia portat. «Sempre comprem i no ens toca mai res. Els diners serviran per pagar la nostra guarderia quan siguem grans perquè és molt cara», va explicar la premiada que no podia parar de somriure.

«Estàvem treballant i ens han trucat els mitjans de comunicació per avisar-nos i confirmar-ho. En aquell moment ens hem quedat tots ben desconcertats però, al cap d'uns segons, estàvem molt feliços», va detallar un dels caps del supermercat Caprabo de Lloret de Mar , Eustasio Palomares, on aquest dijous, després de la rifa, tot eren somriures, salts i alegria.

Una de les treballadores de l'establiment, María Soledad Casarsa, va assegurar que la gran majoria dels premiats són veïns de la vila, clients fidels del supermercat que acostumen a visitar l'establiment diàriament.

«Crec que sóc la que he venut més números i, per sort, la fortuna ens acompanya», va explicar tot rient. Per la seva banda, Palomares va afegir que se sentien molt «contents i satisfets» d'haver pogut ajudar als clients del supermercat. «Més en aquestes dates nadalenques, és fenomenal», va reiterar.

Aquest no és el primer cop que el supermercat és l'encarregat de repartir alegria, fins ara des de la seva cafeteria s'havien venut butlletes que van aconseguir dos premis de l'Once. «L'any passat no vam tenir sort i no va caure res de la Grossa de Cap d'Any però aquest 2015 hem estat afavorits», va explicar la dependenta. «Estem molt contents i feliços, només podem desitjar que els clients continuïn venint, donem sort!», va exclamar rient.

Tot i això, la sort només ha estat per als clients de l'establiment, ja que cap dels treballadors que es trobava al supermercat dijous al migdia havia comprat una butlleta del número premiat. «En teníem d'altres però d'aquest no, ja veurem si d'entre els treballadors del segon torn hi ha algú afortunat», va assenyalar Palomares.

Tres municipis més

El segon premi de la Grossa de Cap d'Any també va caure a Torredembarra (Tarragonès), Barcelona i Sant Miquel de Balenyà (Osona). Cada una de les butlletes premiades estan dotades amb 32.500 euros, 6.500 euros per cada euro jugat i també poden rebre alguna premi aquells que hagin encertat alguns dels números inicials o finals del número premiat.