Els casals de la gent gran de la Garrotxa renoven representant

Les entitats preparen
les activitats i l'organització per a aquest nou any
que acaba de començar

14.01.2016 | 07:18

Representats dels casals de la gent gran de la Garrotxa es van ?reu?nir al Consell Comarcal de la Garrotxa per fer balanç del 2015 i presentar les activitats que desenvoluparan al llarg del 2016. Entre els assumptes tractats destaca el relleu de Joan Gratacós com a representant de la comarca en el Consell Consultiu de la Gent Gran de Catalunya.
Joan Gratacós va rebre un reconeixement per part del Consell Comarcal i dels casals al novembre a la tradicional festa de la gent gran de la Garrotxa. Ha ostentat el càrrec de president de la FATEC a la demarcació de Girona durant més de 20 anys. A més, ha estat membre del Consell Consultiu de la Gent Gran de Catalunya des del 2003. Un referent per a la gent gran garrotxina, Joan Gratacós ha dedicat gran part del seu temps a millorar les condicions del col·lectiu.
A partir d'ara, Joan Collell, de Castellfollit de la Roca, es posarà al capdavant en la representació de la gent gran de la Garrotxa.
A la reunió, hi va assistir la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament d'Olot, Mar Roca, que subs-titueix el primer tinent d'alcalde, Josep Berga, en la gestió de l'àrea. Mar Roca va ser presentada davant dels representants del casals d'avis de la Garrotxa per Joan Espona, president del Consell Comarcal de la Garrotxa.
Al llarg de la sessió van repassar les activitats dutes a terme pels casals al llarg de 2015. També van fer èmfasi en la necessitat que els casals s'involucrin en les activitats organitzades a la comarca i participin en accions de tot tipus, obrint els casals a persones de totes les edats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema