Endesa ha substituït suports de fusta per uns de nous metàl·lics en una línia elèctrica ubicada al municipi de Canet d'Adri, a la comarca del Gironès. La mesura permet millorar la qualitat i la continuïtat del servei a prop de 1.350 clients d'aquest municipi, així com d'altres localitats com Girona, Sarrià de Ter i Sant Gregori (al Gironès) i també de la població de Palol de Revardit (al Pla de l'Estany).

Aquesta reforma s'ha dut a terme a través d'una línia aèria de mitjana tensió a 25 kV, on s'han substituït suports de fusta per uns altres de metàl·lics. Es tracta de suports que són més duradors i equipats, a més, amb aïllament de tipus polimèric. Aquests elements estan fabricats a partir d'un compost a base de fibra de vidre i silicona, de la mateixa manera que aporten significatius avantatges respecte dels anteriors. En concret, els elements tenen un pes més lleuger i major resistència a les inclemències meteorològiques com la calamarsa, les pedregades, les descàrregues de llamps o bé el vandalisme, com els trets dels caçadors.

Aquests treballs, que han suposat una inversió de 12.900 euros per part de la companyia. Així mateix, els treballs responen al Pla de Millora d'infraestructures de l'empresa Endesa al conjunt de les comarques gironines amb la finalitat de poder millorar el subministrament elèctric als clients.