L'Ajuntament d'Olot -en el seu darrer ple- va aprovar una modificació de crèdit de 71.440 euros. Els diners estan destinats a convenis esportius, cànons de la Generalitat, conservació d'edificis, material tècnic de la Brigada i mecanització. L'acord va tirar endavant amb els vots de la coalició CiU -PSC , l'abstenció d'ERC i els vots en contra de la CUP i d'Olot en Comú.

La regidora d'Hisenda, Montserrat Torras (CiU), va explicar: «Són partides ordinàries que han quedat curtes i que necessiten acabar-se de dotar».

La portaveu de la CUP, Mireia Tresserras, va argumentar:?«No hem estat mai gaire d'acord en modificar el crèdit». Això no obstant, va assenyalar:?« Aquest sí que l'entenem, perquè és un ajustament de final d'any». Encara va apuntar: «Jo recordo que al mes de novembre algú va comentar que també era un ajustament de fimal d'any. I no ho era». Va demanar fer menys modificacions de crèdit.

«En aquestes revisions de finals d'any -va dir Pere Gómez (ERC)- hauríem de posar algunes partides que podem aplicar en algun altre àmbit. Va proposar destinar 22.4oo euros que han estat resultat de l'estalvi en el consum de l'enllumenat públic a millores al barri de Sant Miquel.

Josep Maria Corominas (alcalde d'Olot per CiU) sempre ha defensat la necessitat d'incloure canvis al pressupost. Segons ell, és l'única manera de combinar una política d'estalvi amb inversions. La idea és invertir quan s'està en disposició de recursos.