ANGLÈS. Des de l'any 1994, Anglès realitza la Fira de Sant Antoni, una fira que combina actes tradicionals, com la benedicció dels animals, amb actes més moderns, com les mostres de vehicles i tractors. Aquest any, la Fira de Sant Antoni començarà amb la inauguració de l'exposició "Mirades" de Núria Faig i amb la presentació de la placa de cava, dedicada a l'ermita de Santa Bàrbara.

El dissabte 16 es podrà gaudir de l'exposició de bestiar a les granges de la contrada, de la XII Trobada de plaques de cava, de la visita al Vapor de la Burés o de la benedicció dels cavalls de la XII Gran Cavallada Cowboys de la Selva, per exemple.

Pel que fa al diumenge 17, alguns dels actes que es faran són una concentració de vehicles, una exhibició de balls country i un mercat de parades Custom i de recanvis. El comiat de la Fira de Sant Antoni 2016 serà a càrrec del "Tut de la Burés".

PERALADA. Diumenge, a 2/4 de 12 del migdia a l´aparcament de la capella de Sant Sebastià i fins a l´església de Sant Martí concentració de bestiar i inici de la cercavila; a les 12 del migdia a l´església de Sant Martí ofici solemne amb acompanyament de la coral de Peralada i posteriorment a la plaça Gran sardanes amb la cobla Ciutat de Girona; al migdia a la plaça Gran pica pica i vermut per qui portin animals, a les 4 de la tarda a la plaça de l´església sardanes amb la cobla Ciutat de Girona; a les 4 de la tarda a la carpa de la plaça Gran espectacle infantil amb el grup El Pot Petit; a les 6 de la tarda a la carpa de la plaça Gran ball de fi de festa amb l´orquestra Montecarlo.

NAVATA. Dissabte a 2/4 d´11 del matí al centre cívic taller de maquillatge i sessió de contes; a les 5 de la tarda al centre cívic espectacle infantil amb el Pot Petit i la Melmelada; a les 10 de la nit al gimnàs de l´escola representació de l´espectacle «Planeta i Neptú, un espectacle espacial» a càrrec de Peyu.

DIumenge, a 2/4 d´1 del migdia ofici solemne amb l´acompanyament d´orquestra i tot seguit sardanes a l´Era de l´Obra amb la cobla Foment del Montgrí; a 2/4 de 6 de la tarda al centre cívic concert i tot seguit ball de fi de festa amb Boogie-Woogie.

L'ESTARTIT. Diumenge, a les 12 del migdia al Port de l´Estartit, trobada de mascotes, en motiu de la festa. A 2/4 d´1 del migdia, cercavila pels carrers de l´Estartit (Port, passeig marítim, carrer de Santa Anna i Plaça de l´Església). A la 1 del migdia, benedicció a la Plaça de l´Església i repartiment d´obsequis.

SANT HILARI SACALM. Diumenge, a les 11 del matí, cercavila de gegants i capgrossos pels carrers del centre del poble; a les 12 del migdia, ballada amb els bastoners a la Plaça Porxada de Sant Hilari.

GIRONA - PALAU SACOSTA. Diumenge se celebra la festa de Sant Antoni de Palau-sacosta. A les 11, ofici solemne a l´Església de Sant Miquel; A 2/4 de 12 del matí, concentració dels animals al carrer Església per a la benedicció. Les mascotes també hi poden participar; A 3/4 de 12: desfilada i benedicció dels animals. Seguidament, els nens qui vulguin podran passejar amb poni; A les 12: sardanes a la plaça de l´Església amb La Bisbal Jove. A la mitja part, tradicional subhasta de peus de porc i la rifa de diversos lots.