Segueix el compte enere per saber qui serà el proper alcalde o alcaldessa de Girona. A banda de les reunions que han anat fent els diferents partits, la visita de Carles Puigdemont ahir a Montilivi va propiciar una "cimera" informal. A la mitja part del Girona-Ponferradina, Puigdemont va estar parlant una estona amb el regidor Eduard Berloso, de Demòcrates de Catalunya. Això va aixecar alguns rumors entre els assistents sobre si podria ser ell l'escollit, tot i que no és gens probable.

De moment, un dels noms que més sona continua essent el del número 19 de la llista, Albert Ballesta, tot i que Demòcrates segueix insistint en l'alcaldessa en funcions, Isabel Muradàs. La situació s'ha de resoldre aquesta setmana, ja que la data màxima per celebrar el ple d'investidura és el divendres, 22 de gener. Per això, els implicats esperen arribar a una solució entre avui i dimecres.

Molts dels regidors de l'equip de govern es van deixar veure ahir a Montilivi. A banda de Muradàs i Berloso, hi havia també el regidor de Sostenibilitat, Carles Ribas, i el de Seguretat i Mobilitat, Joan Alcalà, que són dos dels noms que també han sortit a les travesses. També es va poder veure Cristóbal Sánchez, l'únic independent de l'equip de govern i que estaria disposat a deixar l'Ajuntament si això hagués de facilitar l'entesa. També s'hi va poder veure la regidora d'Urbanisme, Marta Madrenas, que també havia sonat com a possible successora, i la representant d'Avancem, Glòria Plana.

Tampoc no van faltar al partit d'ahir a Montilivi un altre exalcalde de Girona, Joaquim Nadal, i el delegat de la Generalitat, Eudald Casadesús.