Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar els lladres que, durant els últims dies, han entrat a robar a dues empreses i a dos domicilis de Cornellà del Terri, segons fonts pròximes al cas. Les càmeres de seguretat de la companyia Comercial Porqueres van captar com tres assaltants accedien, dijous passat cap a les nou de la nit, a la seva nau de producció i distribució de productes per a la llar després de realitzar diversos butrons amb unes tenalles al sostre.

Els lladres no es van emportar res del material exposat i únicament van robar els 400 euros que hi havia en aquell moment a la caixa, encara que prèviament van destruir el sistema d'alarma i van regirar els diferents despatxos, sense trobar més diners en efectiu. Els responsables de l'empresa van explicar que és la segona vegada que els passa i la policia sospita que els assaltants són diferents dels que van accedir dos dies més tard a una altra companyia de la mateixa localitat, Artigues Alimentació.

En aquella ocasió, els lladres, també entre dos i tres, van entrar després de saltar una tanca i fer palanca en una de les portes; una vegada a dins van foradar una paret. Es creu que els assaltants, possiblement, hi haurien estat buscant una caixa forta inexistent. Per això, el robatori es va saldar sense cap botí. Així mateix, al llarg de la darrera setmana, els Mossos també tenen constància de dos robatoris més denunciats en domicilis particulars de la mateixa població de Cornellà del Terri.