L'oficina de Correus de Banyoles va estrenar ahir un nou mata-segells permanent dedicat a l'estany de Banyoles, amb el qual es pretén col·laborar a la seva projecció nacional i internacional, tan pel que fa a l'espai natural com a la pràctica esportiva.

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l'oficina banyolina des d'aquesta setmana, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb la referència a l'estany de Banyoles.

A més d'una imatge evocadora del paisatge de l'Estany, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l'enviament. Així, l'estany de Banyoles i el nom del municipi viatjarà per tot el món plasmada a les cartes i postals que s'enviïn des de l'oficina.

Correus ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya. Estan dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fan difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència. Un altre dels municipis que té aquest tipus de mata-segells és la ciutat de Girona.