L'assemblea comarcal de la Garrotxa ha escollit Imma Cano i Sánchez com a nova presidenta fins a la renovació dels òrgans del partit en el proper congrés nacional. Cano, nascuda el 1969 a la capital garrotxina, és assessora financera en una entitat bancària i va formar part de la llista en les eleccions municipals de l'any passat. Actualment és també presidenta local d'Unió a Olot.

Cano substituirà a l'assemblea comarcal el fins ara president i alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, que ha deixat el partit, com ja va avançar Diari de Girona.

En una assemblea celebrada dilluns al vespre, Cano va agrair la confiança dipositada en la seva persona i va apostar per mirar endavant. En aquest sentit, va destacar que «el proper congrés dibuixarà una Unió renovada que necessàriament ha d'engrescar aquest nacionalisme de centre i centrat que existeix, també a Olot i a la Garrotxa».

Durant l'assemblea, el president intercomarcal, Xavier Dilmé, va remarcar la capacitat del partit per anar cobrint les baixes que es van produint i garantir així la plena operativitat dels seus òrgans. Dilmé va recordar que «Unió continua ben present a Olot i a la Garrotxa. Uns han marxat, d'altres arriben i arribaran, però el partit continua on sempre ha estat, en el centre polític del nacionalisme català. Som un partit que no renuncia a res en l'àmbit nacional però que vol fer les coses bé, tocant de peus a terra, amb els companys de viatge adequats i no enganyant la gent».