Dos accidents amb ferits de gravetat gairebé a la mateixa hora però en comarques ben distanciades. A la Selva, a l'Eix Transversal, un camió que transportava bales de palla va bolcar tot la seva càrrega enmig del túnel de Joanet, a Arbúcies. I al Gironès, a la C-253 al seu pas per Llagostera, es va produir un xoc frontal d'un tot ?terreny i un turisme va acabar amb tres persones ferides.

El primer dels accidents de trànsit es va produir a Arbúcies i va provocar problemes de trànsit a la zona ja que des de tres quarts de tres quan es va avisar del sinistre fins tancada l'edició es van mantenir dos carrils del túnel de Joanet de l'Eix Transversal (C-25) tallats al trànsit. El succés va consistir en una bolcada del camió després que el vehicle xoqués contra el mur de formigó del túnel de l'Eix. A causa de la topada va perdre tota la càrrega, que va quedar ben escampada. Sortosament a dins del túnel hi ha tres carrils de circulació i es va poder mantenir per un d'ells en sentit Lleida. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Mossos amb diverses patrulles, els Bombers i el SEM. El conductor del camió, un home de 35 anys, va quedar ferit greu. El SEM va enviar fins al quilòmetre 213 fins a tres ambulàncies. Una d'elles es va emportar el conductor amb una commoció cerebral al Trueta, on ahir va ingressar.

Accident a Llagostera

A Llagostera gairebé a les tres de la tarda va produir-se un xoc frontal entre un tot terreny i un turisme. Va tenir lloc al quilòmetre 23 de la C-253 i en aquest cas qui va sortir més malparat va ser una dona de 47 anys que va ser evacuada amb l'helicòpter medicalitzat del SEM fins al Trueta de Girona amb un traumatisme abdominal, entre altres. La dona es trobava dins del turisme accidentat, un Citroën.

Les altres dues persones accidentades, dos nois de 17 i 18 anys van quedar ferits de menys gravetat i també van ser evacuades, en aquest cas en ambulàncies, a l'hospital Trueta. A causa de l'accident es van desplaçar fins a aquesta carretera que uneix Llagostera amb la Costa Brava diversos vehicles dels Mossos, de Bombers i tres ambulàncies del SEM.