L'Hospital d'Olot obté cobertura total de mòbil després de 14 mesos

22.01.2016 | 07:24

Catorze mesos després de l'obertura, l'Hospital d'Olot i comarcal de la Garrotxa ha assolit cobrir la totalitat de la superfície amb cobertura de mòbil. Segons una nota de premsa del Centre Hospitalari, «Les negociacions per oferir el servei a l'Hospital han portat més d'un any de negociacion als tècnics, ja que el nou edifici no tenia previst la cobertura per a mòbils i les dues companyies s'havien de posar d'acord a l'hora de compartir les antenes i adaptar la instal·lació interior». Ara les companyies Vodafone i Telefònica Movistar compartiran antenes.
Exposen que «A partir d'ara ja es poden fer i rebre trucades a tot l'hospital. Així com utilitzar els serveis de dades (WhatsApp, correus electrònics i navegació).
La cobertura de telèfon mòbil havia estat una reclamació dels usuaris de l'hospital a partir de la posada en servei del centre al novembre del 2014. Les queixes provenien d'usuaris de la companyia Telefònica Movistar. El motiu de les queixes era que quan volien contactar amb els familiars per informar-los de situacions complicades es trobaven sense poder contactar.
L'hospital també ha informat que preveuen tenir les instal·lacions de Wi-fi a punt aquest 2016. De moment, el centre hospitalari treballa per tal de trobar una companyia que ofereixi el millor servei amb les antenes ja existents i sense haver-ne de construir de noves. A més, fins ara han volgut donar prioritat a temes assistencials com el servei de TACs urgents, cosa que ha fet endarrerir altres projectes no sanitaris com el Wi-fi.Fora de temàtiques assistencials el Wi-fi està previst per millorar les estades dels pacients.
L'hospital està situat en una fondalada, cosa que va fer necessari posar-hi antenes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema