El vent també va provocar un incendi a Vilademuls a causa de la caiguda d'un arbre sobre el cablejat elèctric que hi ha prop del quilòmetre sis de la carretera GI-554. Les flames, atiades per les fortes ratxes de vent, van acabar cremant una hectàrea de pi blanc i matoll, segons els càlculs realitzats pels Agents Rurals.

L'incendi es va declarar al migdia a Orfes, que és terme municipal de Vilademuls, i va provocar la mobilització de tres dotacions aèries dels Bombers de la Generalitat, les quals no van poder treballar en l'extinció a causa de les turbulències que provocava el fort vent.

Impossibilitats per atacar el foc des de l'aire, els Bombers van mobilitzar 12 dotacions terrestres per extingir les flames encerclant-les amb línies d'aigua per evitar que seguís avançant i limitar la superfície cremada a la zona que quedava dins les línies d'aigua.

Es va poder controlar a quarts de cinc de la tarda i va acabar extingit a les poques hores, gràcies també a la disminució de les ratxes de vent.