Robatoris de maquinària i vehicles dedicats a la construcció. Això és el que denuncien fonts del sector després que la setmana passada es produís el robatori d’una formigonera en una empresa de Begur que té també seu a Tordera.

En aquesta darrera població és on van actuar els lladres durant la nit de dijous de la setmana passada, a tocar de la N-II. Dos homes van entrar a les instal·lacions de l’empresa i van tenir temps per revisar el dipòsit de gasoil i preparar el portal per sortir amb el vehicle d’obra.

Aquest camió que és de la marca Mercedes té un preu al mercat d’uns 120.000 euros i els lladres van tenir cura d’emportar-se el que estava en més bon estat i era més modern. L’endemà els operaris quan van arribar a les set del matí al lloc van trobar-se que els havia desaparegut un dels seus camions formigonera, el més nou que tenien en aquell moment.

Fonts del sector van assegurar que s’estan produint més robatoris en empreses de diversos punts de la demarcació. Amb tot, fonts dels Mossos d’Esquadra van destacar que no haurien notat pas aquest increment.

A Girona, al mes de maig, una empresa de construcció de Sant Feliu de Pallerols va trobar-se que els havien robat un dels camions grua d’alt tonatge de les instal·lacions. Un vehicle també molt car i a principis del mateix mes es va produir un robatori molt semblant d’un vehicle també gairebé igual a Fornells de la Selva, a les instal·lacions de Grues Girona.