Roben un camió formigonera d'una empresa de Begur

El sector alerta de robatoris de maquinària i vehicles del sector de la construcció

23.01.2016 | 16:56

Robatoris de maquinària i vehicles dedicats a la construcció. Això és el que denuncien fonts del sector després que la setmana passada es produís el robatori d´una formigonera en una empresa de Begur que té també seu a Tordera.

En aquesta darrera població és on van actuar els lladres durant la nit de dijous de la setmana passada, a tocar de la N-II. Dos homes van entrar a les instal·lacions de l´empresa i van tenir temps per revisar el dipòsit de gasoil i preparar el portal per sortir amb el vehicle d´obra.

Aquest camió que és de la marca Mercedes té un preu al mercat d´uns 120.000 euros i els lladres van tenir cura d´emportar-se el que estava en més bon estat i era més modern. L´endemà els operaris quan van arribar a les set del matí al lloc van trobar-se que els havia desaparegut un dels seus camions formigonera, el més nou que tenien en aquell moment.

Fonts del sector van assegurar que s´estan produint més robatoris en empreses de diversos punts de la demarcació. Amb tot, fonts dels Mossos d´Esquadra van destacar que no haurien notat pas aquest increment.

A Girona, al mes de maig, una empresa de construcció de Sant Feliu de Pallerols va trobar-se que els havien robat un dels camions grua d´alt tonatge de les instal·lacions. Un vehicle també molt car i a principis del mateix mes es va produir un robatori molt semblant d´un vehicle també gairebé igual a Fornells de la Selva, a les instal·lacions de Grues Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema