La Policia Local de Llagostera, al Gironès, ha aixecat un total de dotze actes per tinença de substàncies estupefaents durant aquest cap de setmana. Els fets s´han produït a la zona coneguda com ´Les 4 parets´, a Can Cabanyes de Montagut, un vell casalot en ruïnes situat entre els termes municipals de Llagostera (Gironès) i Tossa de Mar (Selva) prop de l´ermita de Sant Grau. Un indret aïllat on cada cap de setmana s´acostumen a organitzar aquesta mena de festes il·legals. A més, cinc persones que participaven a la rave s´han accidentat mentre circulaven per la carretera GIV-6744. El cotxe s´ha sortit de la via i han donat diverses voltes de campana tot i que cap dels ocupants ha resultat ferit. El conductor ha donat positiu a la prova d´alcoholèmia.

Entre els denunciats hi ha menors d´edat. Els agents han comissat diverses quantitats de marihuana, haixix, pastilles d´èxtasis i cocaïna.

Segons informen fonts locals, les raves són habituals en aquest indret durant els caps de setmana. Ara fa sis anys, el 2008, els Mossos d´Esquadra ja van haver d´actuar per desmantellar una rave en aquest mateix indret i on hi havia uns 500 joves, alguns dels quals vinguts d´arreu de l´Estat o, fins i tot, estrangers.