Una televisió, un equip de música i una bicicleta van ser els principals objectes que els lladres van endur-se d'un edifici del carrer Pere Portussa de Sant Joan de les Abadesses. Uns veïns de l'immoble van observar divendres al vespre que el pany d'un garatge havia estat forçat i que hi havia la porta oberta. Van avisar la policia local, que alhora van advertir els Mossos d'Esquadra.

L'immoble pertany a uns veïns que l'utilitzen com a segona residència. Des de l'estiu que no l'han utilitzat, i per tant els lladres van poder fer la seva feina sense entrebancs. Es desconeix a quina hora van entrar a robar, però els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Ripoll van agafar empremtes digitals i estan investigant el robatori.

Fa un mes ja va haver-hi diversos robatoris i malifetes al municipi de Sant Joan que també estan sota investigació.

Va ser el robatori de diverses partides de licors i begudes en dues festes que s'havien de celebrar a la sala de l'antic Escorxador, i el trencament d'un vidre a l'edifici en rehabilitació de Sant Antoni. En aquests darrers casos se sospitava que podien ser joves del mateix municipi.